We are currently looking for :

Commercieel directeur groep Roussel

Groep Roussel wil de komende jaren actief focussen op de verdere uitbouw van haar productie activiteiten in niche markten in de bouwsector. De lange historiek van deze familiale onderneming en de specifieke ervaring van het huidig management, in combinatie met de uiterst solide financiële basis waarover de groep beschikt maakt het mogelijk om professioneel, doeltreffend en in een sfeer van absolute no nonsens de bestaande business units ambitieus verder uit te bouwen. Wij vertrekken hierbij vanuit het principe van korte en eenvoudige beslissingsstructuren waarbij alle medewerkers zo zelfsturend mogelijk moeten kunnen functioneren.

 

U staat mee in voor de operationele en commerciële ondersteuning van de diverse business units waarin Groep Roussel een meerderheidsbelang aanhoudt.

 

U realiseert ook mee de diverse investeringsprogramma's die momenteel worden opgezet in samenwerking met de business developer en de gedelegeerd bestuurder zowel inzake industrieel vastgoed, uitbereiding van het machine park alsook verdere doorgedreven automatisering van het productie apparaat.

 

U versterkt het huidig directiecomité op groepsniveau. Samen met de respectieve business unit manager vormt dit comité eveneens het directiecomité van de diverse business units zelf.

 

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een m/v met master diploma type burgerlijk, handels- of industrieel ingenieur met grondige en specifieke ervaring in de bouwsector. Goed begrip van de typische mentaliteit in de sector als ook grondige kennis van de materialen en de diverse markten waarin deze worden geproduceerd en verhandeld is noodzakelijk. Affiniteit en een goed begrip van de principes in de mechanica en electronica zullen ons helpen om investeringsdossiers goed voor te bereiden en uit te voeren.

 

Wij bieden een degelijke vergoeding aan met alle nodige bijkomende voordelen maar verwachten ook waar voor ons geld.

 

Geïnteresseerd? Dan nodigen wij u uit om contact te nemen voor een vrijblijvend gesprek op joke.vanneste@roussel.be. Zij contacteert u dan voor het plannen van een afspraak met het directiecomité.

Roussel NV, Ropswalle 13, 8930 Menen